Software advies services

Maak een afspraakMijn verhaal

Waarom software consultancy? En waarvoor heb ik het nodig?

Waarom een software consultancy? En waarvoor heb ik het nodig?

Bedrijfssoftware keuze

Het kiezen van nieuwe of aanvullende bedrijfssoftware kan flinke gevolgen hebben op het functioneren van je bedrijf. Het maken van een weloverwogen keuze is dan ook van groot belang.

De software consultancy service van CRM Ontzorgt geeft je de zekerheid dat je een keuze maakt waar je nu en in de toekomst tevreden mee bent.

Wanneer kun je software consultancy gebruiken?

  • Bij het uitbreiden van huidige bedrijfssoftware voor meer functionaliteit
  • Wanneer marketing of sales processen gestroomlijnd moeten worden
  • Dat moment wanneer je meer klanten wilt bedienen door automatisering
  • Of gewoon wanneer je niet meer weet wat de beste oplossing is voor jouw situatie

Hoe ik jou Ontzorgen

U

Analyse

Visie

Research

Roadmap

i

Advies

Implementatie

Beslis proces

Future proofing

De CRM Ontzorgt software consultancy aanpak

Er wordt altijd uitgegaan van de huidige situatie van het bedrijf in kwestie. Deze wordt dan ook altijd uitgebreid geanalyseerd. Welke software wordt er momenteel gebruikt? En waar moet de nieuwe software mee kunnen koppelen? Wat zijn momenteel de knelpunten in de workflow? Wat gaat er op dit moment juist goed! En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Vervolgens wordt er een evaluatie gemaakt welke software aansluit op al deze punten. En met dit rapport kun jij als ondernemer de juiste beslissing maken.

Maar dan zijn we er nog niet. Als ondernemer weet je dan nog steeds niet wat er allemaal mogelijk is. Dit lossen we op door bij de gekozen software een visie te leveren wat er mogelijk is met een roadmap om deze visie te realiseren.

 

Efficiëntere Marketing & Sales

Klantenmanagement, ook wel CRM software genaamd geeft je de mogelijkheid om je sales activiteiten enorm te stroomlijnen. Elke contactpunt dat je met je potentiële klanten hebt, wordt hier in geregistreerd. Hierdoor weet je precies waar in de sales funnel je contact zich bevindt. En combineer je dit met een Marketing Automation tool maak je nog een stap in efficiëntie. Dan kan in de meeste gevallen nog eens 90% van alle routine handelingen geautomatiseerd worden ook.

Actieve Visie & Roadmap

Je wilt sales en marketing processen stroomlijnen, en hebt met je advies nu de juiste software om dit te doen. Maar veel ondernemers weten dan alsnog niet wat er allemaal mogelijk is.

Het advies van CRM Ontzorgt gaat dan ook nog een stap verder. Je ontvangt namelijk ook een visie die met de nieuwe software te realiseren is. En wat is een visie zonder een roadmap om deze doelen te behalen. Precies deze ontvang je dus ook, zodat je weet hoe je de visie werkelijkheid kan maken.

Actieve Visie & Roadmap

Je wilt sales en marketing processen stroomlijnen, en hebt met je advies nu de juiste software om dit te doen. Maar veel ondernemers weten dan alsnog niet wat er allemaal mogelijk is.

Het advies van CRM Ontzorgt gaat dan ook nog een stap verder. Je ontvangt namelijk ook een visie die met de nieuwe software te realiseren is. En wat is een visie zonder een roadmap om deze doelen te behalen. Precies deze ontvang je dus ook, zodat je weet hoe je de visie werkelijkheid kan maken.

Software voor Nu & Toekomst

Omdat je software, en zeker klantenmanagement en automatisering software voor de lange termijn wordt aanschaft, houden we hier dan ook expliciet rekening mee. In de analyse en research fase wordt gekeken naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomstige wensen. En mocht dat gewenst zijn garandeert de nauwe samenwerking met onze partners ervoor dat de inrichting van de software met deze zelfde visie voor de toekomst opgezet wordt.

Mijn partners helpen je verder

Ik heb een breed netwerk aan partners die je verder kunnen helpen met de implementatie van de visie en roadmap die je bij je software keuze ontvangen hebt.

Frequently Asked Questions

Waarom geld uitgeven aan software advies?

Bij het uitzoeken van klantenmanagement en automatisering-software komt veel kijken. Er moet rekening gehouden worden met het beschikbare budget, de functie eisen en integratie mogelijkheden om eer maar een paar te noemen. En dan moet er nog eens een keuze gemaakt worden uit honderden aanbieders. Advies van een expert geeft je dan ook de zekerheid dat de software bij je bedrijf past, nu en in de toekomst.

Hoe weet ik of ik toe ben aan nieuwe software?

Merk je dat routinematige zaken te veel tijd in beslag nemen? Of word je klantenbestand te groot waardoor er kleine zaken door de mazen van het net glippen? Of wil je juist geautomatiseerd meer leads verzamelen? Dit zijn allemaal signalen dat je toe bent aan klantenmanagement en automatisering software

Werkt crm ontzorgt alleen met grote bedrijven?

Nee zeker niet, het is onze visie om klantenmanagement en automatisering software voor iedere ondernemer toegankelijk te maken. We brengen altijd advies uit die relevant is voor jouw situatie, en daar valt budget natuurlijk ook onder.

Waarom naast advies ook een visie?

Adviseren over software is een ding. Maar hoe goed ons advies ook is, als je als ondernemer niet weet wat de door jou gekozen software allemaal kan word deze niet maximaal benut. De visie en bijbehorende roadmap die we aanbieden zorgt ervoor dat je precies weet wat er allemaal kan, en hoe snel dit gerealiseerd kan zijn.

Verzorgt CRM Ontzorgt ook de software installatie?

CRM Ontzorgt doet zelf geen installatiewerk. Wel hebben we hele sterke partners om ons heen verzameld die onze visie voor de software naar de praktijk kunnen vertalen. 

Bij de start van Anglers hebben we een keuze gemaakt voor e-mailmarketing automation software. Achteraf bleek deze software toch niet helemaal te voldoen aan onze wensen. Toen we Arnout in de arm namen heeft hij naar onze situatie gekeken en adviseerde hij een uitstekende vervanging. De oplossing die we nu hebben past beter bij onze behoefte en die van onze klanten. Arnout helpt ons en onze opdrachtgevers met het juiste advies én een praktische implementatie.

Jules Sohier

Eigenaar, Anglers

Door de wens binnen Intersafe om de marketing en sales afdelingen beter te integreren voldeed onze huidige e-mailmarketing software niet meer. We hebben Arnout in de arm genomen om een overwogen besluit te kunnen maken. Na een analyse van onze huidige situatie en toekomstige wensen bracht hij een zeer uitgebreid rapport uit met advies voor onze software upgrade. Het advies was objectief en het zal zwaar meewegen in het beslisproces.

Stef Leliveld

Marketing director, Intersafe

Ik had zelf al wat onderzoek gedaan naar e-mailmarketing software, maar had steeds één probleem. Of de software had niet de nodige functionaliteit, of was veel te duur. Na mijn situatie bekeken te hebben kwam Arnout met de perfecte oplossing. Nu heb ik de gewenste functionaliteit en meer, voor een fractie van de kosten.

Rienk Bauritius

Eigenaar, Attraction Academy

Contact info

Telefoon

06 - 145 351 32

Email

arnout@crmontzorgt.nl

Address

Melkhof, Delft, 2613KA

CRM en E-mailmarketing (automation) software voor elk bedrijf. Dat is mijn visie, daarom hebben ik advies voor elk budget.