Til je bedrijf naar een nieuw niveau

Met een Software Consultant van CRM Ontzorgt
Software adviesMijn verhaal

Bel me

06-145 351 32
info@crmontzorgt.nl

Bezoek mijn kantoor

Melkhof, 2613KA, Delft

 

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfs-software? Maak de juiste keuze met mijn Software Consultant service!

Software Consulting service voor MKB-ondernemers

Groeien

Efficiëntere Marketing & Sales

Met de juiste software kun je een enorme stap maken in efficiënter werken. Zo kun je het rendement van je marketing en sales activiteiten enorm vergroten. Maar wat is dan de juiste software? Je komt er achter met mijn software consultant service.

Groeien

Efficiëntere Marketing & Sales

Met de juiste software kun je een enorme stap maken in efficiënter werken. Zo kun je het rendement van je marketing en sales activiteiten enorm vergroten. Maar wat is dan de juiste software? Je komt er achter met mijn software consulting service

Advies

Advies, visie & roadmap

CRM Ontzorgt adviseert als software consultant welke software het beste past bij de unieke situatie van je bedrijf. Eenmaal een keuze gemaakt ontvang je een visie met de mogelijkheden van de software en natuurlijk een roadmap om dit te realiseren.

Future proof

Software voor nu & toekomst

Met het evalueren van de potentiële software pakketten, en het opstellen van de visie en roadmap houd ik altijd met twee zaken rekening. Met wat nu haalbaar is, en in de toekomst nodig is. Zo ben je met mijn software consultant service verzekerd dat je software future proof is.

De CRM Ontzorgt aanpak

De CRM Ontzorgt aanpak

Bij de start van Anglers hebben we een keuze gemaakt voor e-mailmarketing automation software. Achteraf bleek deze software toch niet helemaal te voldoen aan onze wensen. Toen we Arnout in de arm namen heeft hij naar onze situatie gekeken en adviseerde hij een uitstekende vervanging. De oplossing die we nu hebben past beter bij onze behoefte en die van onze klanten. Arnout helpt ons en onze opdrachtgevers met het juiste advies én een praktische implementatie.

Jules Sohier

Eigenaar, Anglers

Door de wens binnen Intersafe om de marketing en sales afdelingen beter te integreren voldeed onze huidige e-mailmarketing software niet meer. We hebben Arnout in de arm genomen om een overwogen besluit te kunnen maken. Na een analyse van onze huidige situatie en toekomstige wensen bracht hij een zeer uitgebreid rapport uit met advies voor onze software upgrade. Het advies was objectief en het zal zwaar meewegen in het beslisproces.

Stef Leliveld

Marketing director, Intersafe

Frequently Asked Questions

Waarom geld uitgeven aan software advies?

Bij het uitzoeken van klantenmanagement en automatisering-software komt veel kijken. Er moet rekening gehouden worden met het beschikbare budget, de functie-eisen en integratie mogelijkheden om er maar een paar te noemen. En dan moet er nog eens een keuze gemaakt worden uit honderden aanbieders. Advies van een expert geeft je dan ook de zekerheid dat de software bij je bedrijf past, nu en in de toekomst.

Hoe weet ik of ik toe ben aan nieuwe software?

Merk je dat routinematige zaken te veel tijd in beslag nemen? Of word je klantenbestand te groot waardoor er kleine zaken door de mazen van het net glippen? Of wil je juist geautomatiseerd meer leads verzamelen? Dit zijn allemaal signalen dat je toe bent aan klantenmanagement en automatisering software

Werkt crm ontzorgt alleen met grote bedrijven?

Nee zeker niet, het is onze visie om klantenmanagement en automatisering software voor iedere ondernemer toegankelijk te maken. Ik breng altijd advies uit die relevant is voor jouw situatie, en daar valt budget natuurlijk ook onder.

Waarom naast advies ook een visie?

Adviseren over software is een ding. Maar hoe goed mijn advies ook is, als je als ondernemer niet weet wat de door jou gekozen software allemaal kan wordt deze niet maximaal benut. De visie en bijbehorende roadmap die ik aanbied zorgt ervoor dat je precies weet wat er allemaal kan, en hoe snel dit gerealiseerd kan zijn.

Verzorgt CRM Ontzorgt ook de software installatie?

CRM Ontzorgt doet zelf geen installatiewerk. Wel heb ik hele sterke partners om mij heen verzameld die de visie voor de software naar de praktijk kunnen vertalen.

Emailmarketing en marketingautomatisering de 5 verschillen

Marketingautomatisering of Emailmarketing wat is nou de beste oplossing voor jouw bedrijf? In dit blog bespreek ik 5 belangrijke verschillen die de doorslag kunnen maken in jouw keuze.

Het mysterie achter de eigenaar

In dit blog lees je het verhaal achter CRM Ontzorgt. Waarom is Arnout het bedrijf gestart en wat is zijn drijfveer. Ben je benieuwd lees dan snel verder!

In 3 stappen naar automatisering

Automatiseren is een must als je wilt groeien. Lees hier de 3 belangrijke stappen die je moet volgen om automatisering succesvol in te voeren.

Contact info

Telefoon

06 - 145 351 32

Email

arnout@crmontzorgt.nl

Address

Melkhof, Delft, 2613KA

CRM en E-mailmarketing (automation) software voor elk bedrijf. Dat is mijn visie, daarom hebben ik advies voor elk budget.